donderdag 5 september 2019

Vrouw in Peru zingt met baby in armen om geld in te zamelen

Elke dag zingt Venezolaanse vrouw twee uur in de hoop wat geld te verzamelen


Een Venezolaanse vrouw in Peru zingt met haar baby in armen om geld in te zamelen en laat omstanders met tranen in de ogen. Op een videoclip van één minuut staat een naamloze vrouw, die in de straten van een stad in Peru staat en elke dag twee uur zingt in de hoop wat wisselgeld te verzamelen van mensen die voorbij komen. Ze doet dit echter terwijl ze haar negen maanden oude baby wiegt. 

De vrouw is een van de vele Venezolaanse burgers, die veiligheid zoeken buiten hun land vanwege de aanhoudende economische crisis.

De video werd gedeeld door de officiële Facebook-pagina van de Hoge Commissaris voor vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR), samen met een onderschrift met de tekst: 'Een geruststellende melodie die je vandaag moet horen.'



De video is meer dan 41 duizend keer bekeken en en heeft verschillende reacties op social media teweeggebracht. 'Je kunt hard zijn in je behoeften, maar je kunt niet hard zijn als het gaat om de behoeften van kinderen', lees een van de vele reacties op de virale video.
(Suriname Mirror/Indian Express/Facebook/NDTV)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten