zaterdag 27 juli 2019

Voetganger doodgereden door tiener zonder rijbewijs...

Slachtoffer 'Ingi' werd pas de ochtend na aanrijding in de berm langs de weg gevonden

Bestuurder had de politie niet verteld, dat hij een voetganger had aangereden...


Het lijk van een man, die bekend stond als 'Ingi', is vrijdagmiddag 26 juli 2019 op de berm langs de Goede Verwachtingweg aangetroffen. Hij werd donderdagavond vermoedelijk aangereden door een auto, zo berichten Waterkant.net en de Ware Tijd. Het voertuig dat waarschijnlijk werd bestuurd door een tiener, kwam vervolgens tegen twee elektriciteitspalen voordat het een andere auto langs de weg ramde en tot stilstand kwam. 

Volgens een ooggetuige vluchtten twee mannen uit het voertuig, terwijl de bestuurder achter bleef.


De politie die donderdagavond voor onderzoek ter plaatse was nam de aangerichte schade op en nam het voertuig in beslag. De bestuurder - die de politie niet had verteld, dat hij een voetganger had aangereden - werd naar post Santo Dorp afgevoerd ter voorgeleiding. De tiener was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Vrijdagochtend merkte de eigenaar van een monteurzaak, dat 'Ingi', die geen vaste verblijfplaats had en in een voertuig op zijn perceel bleef, niet kwam opdagen. Hij besloot een zoektocht in de buurt te starten, maar zonder gewenst resultaat. In de middag ging hij samen met zijn kinderen op onderzoek uit, omdat ze na de botsing geluiden als schoten hadden gehoord. Niet ver van de werkplaats werd het lichaam van 'Ingi' op de berm langs de weg aangetroffen. De politie vond ook onderdelen van een voertuig in de directe omgeving van het lijk.

De juiste personalia van 'Ingi' zijn nog niet bekend. De politie van Santo Dorp onderzoekt de zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten