donderdag 25 juli 2019

Ophef over juryleden van STVS talentenshow Youth Voice....

'Geen van de drie juryleden geschikt om te fungeren als jurylid'


Gail Eijk, Tekisha Abel en Diego Vrede lijken jonge deelneemster verre van serieus te nemem


Volgens Waterkant.net vandaag, donderdag 25 juli 2019, is ophef ontstaan over de juryleden van de STVS talentenshow Youth Voice. Beweerd wordt, dat de juryleden 'kiek nemen' op de contestanten. Daarnaast wordt ook gezegd, dat geen van de drie juryleden geschikt is om te fungeren als jurylid.

Delen van het filmpje van de auditiedagen worden door tal van personen gepost op social media om te bewijzen dat de jury niet geschikt is. Zo ook het filmpje hieronder, dat veel stof heeft doen opwaaien.

Nadat het meisje niet in de smaak is gevallen bij de jury met haar eigen uitgekozen lied is geprobeerd haar met andere songs te helpen. De juryleden Tekisha Abel en Diego Vrede vragen haar op den duur om Beleki Beketje ten gehore te brengen. Dat loopt het helemaal mis en jurylid Abel lacht er ook duidelijk om.


** Velen keuren bovenstaande reactie van de artieste af en beweren dat Abel boos en emotioneel reageert en niet tegen kritiek kan, aldus Waterkant.net.
Daarnaast wordt ook beweerd dat met zo een reactie de artieste wederom laat blijken dat zij niet geschikt is om te fungeren als een jurylid. Velen zijn de mening nog steeds toegedaan dat de juryleden ‘kiek‘ nemen op de contestanten en dat het duidelijk te zien en horen is in de verschillende filmpjes van de auditiedagen.

Na Mi Rowsu gezongen te hebben, vraagt het meisje om het met een lied van Whitney Houston te mogen proberen. Abel antwoord met 'oh nee' terwijl Gail Eijk zegt 'Whitney Houston gaat, gaat helemaal verkeerd gaan, geloof me'.

Beweerd wordt dat de juryleden 'eerst kiek genomen hebben' op het meisje en haar daarna hebben beledigd. 'De jury is totaal verkeerd bezig. Dit is slechts één voorbeeld dat laat zien dat de jury niet geschikt is. De jury had haar meteen moeten bedanken na twee gezongen liederen als ze vonden dat het meisje niet geschikt is voor de volgende ronde', laat een topartiest weten op Facebook.

De voorrondes worden in september gehouden. De grote finale vindt plaats in oktober in de Anthony Nesty Sporthal. De laatste Youth Voice werd in 2015 gehouden en werd gewonnen door Kennia Domini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten