donderdag 25 juli 2019

Beruchte Israëlische criminelen Alon Azulay en Jony Ben doodgeschoten in Mexico-Stad

Vrouwelijke schutter aangehouden en partner voortvluchtig

(Bron: Twitter)

De beruchte Israëlische criminelen Alon Azulay en Jony Ben zijn door de Mexicaanse autoriteiten aangewezen als de slachtoffers van de moord donderdagavond 25 juli 2019 in Mexico-Stad. De twee slachtoffers zaten te eten in een café in een winkelcentrum in Mexico-Stad, volgens een rapport van de Mexicaanse autoriteiten. 

Een paar zat aan de aangrenzende tafel. Nadat de mannen hun drankjes hadden besteld, stonden de man en de vrouw plotseling op van hun tafel, naderden de Israëliërs en een van hen schoot op ze met een pistool.


De schietpartij vond plaats om zes uur 's avonds, lokale tijd. De vrouwelijke schutter werd gearresteerd door bewakers ter plaatse, volgens de rapporten.


Haar mannelijke tegenhanger wist te ontsnappen. Ze vertelde de onderzoekers dat ze de mannen had neergeschoten vanwege 'verraad en verlangen', blijkbaar een criminele code voor moord vanwege verraad binnen de criminele wereld in Mexico.


Minister van Binnenlandse Veiligheid Álvaro Obregón zei, dat een van de Israëlische mannen ter plekke stierf en de andere naar het ziekenhuis werd gebracht, waar hij stierf aan zijn wonden.

'De waarnemend Israëlisch consul in Mexico, Eli Levy, ging naar de locatie van het incident onmiddellijk nadat hij er meldingen over had ontvangen en werkt samen met de lokale autoriteiten om de identiteit van de slachtoffers vast te stellen', had het ministerie gezegd voordat de slachtoffers waren geïdentificeerd.

Israel's Channel 12 had gemeld, dat de Israëlische slachtoffers een 40-jarige man was van Bat Yam en de andere een inwoner van Tel Aviv.


(Suriname Mirror/The Jerusalem Post/The Times of Israel/ejecentral/Twitter/The Yucatan Times/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten