woensdag 31 juli 2019

Nederlandse ambassade in Suriname weigert visa voor Surinaamse artiesten ‘Beleki Beketje Europa Tour’

Waarom de visa zijn geweigerd door Nederland is niet bekend...


De Nederlandse ambassade in Paramaribo heeft de visa voor de Surinaamse artiesten die volgende maand deel zouden nemen aan de zogenoemde ‘Beleki Beketje Europa Tour’ geweigerd. Het Nederlandse optreden van de artiesten is hierdoor gecanceld. Het gaat om de artiesten van Ghetto Crew, Effe Anders en de Love Messengers, zegt manager Damaru vandaag, woensdag 31 juli 2019, op Waterkant.Net

'We hebben de visa aanvragen van de heren zelfs twee keer ingediend. Dit nadat er de eerste keer een weigering was en we daarna alle vereiste stukken hebben aangeboden. Beide keren is dit tot onze grote verbazing geweigerd door de ambassade', aldus Damaru.

Veel Surinamers in Nederland keken uit naar het optreden van onder meer de Ghetto Crew die dit jaar een hit scoorde met het populaire nummer Beleki Beketje. Het openingsoptreden zou aanstaande zaterdag plaatsvinden in Rhône Amsterdam.

'We hebben onze uiterste best gedaan', aldus Damaru. 'Ook hebben we veel kosten gemaakt en dat maakt het extra zuur.'

Waarom de visa zijn geweigerd door Nederland wordt niet vermeld... 'Het is voor ons ook onduidelijk. We hebben een advocaat in de hand genomen en een Kort Geding aangespannen en kijken wat uit de bus komt', vertelt Damaru in de Ware Tijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten