dinsdag 16 juli 2019

Corona Band eist van De West rectificatie van onjuist artikel over zanger Wendel Bendt (Haroen)

De West schrijft dat Haroen op intensive care ziekenhuis ligt na knappen cocaïnebolletje



De Corona Band is niet te spreken over een bericht van het dagblad De West. Die schreef afgelopen week, dat de onlangs op Schiphol aangehouden voorzanger van de band Wendel Bendt (Haroen) op de intensive care (IC) afdeling van een ziekenhuis zou liggen. Volgens het bericht in De West zou hij cocaïnebolletjes hebben geslikt en één daarvan zou geknapt zijn, zo meldt Waterkant.net vandaag, dinsdag 16 juli 2019.

Pertinent niet waar zegt de band in een boze brief gisteren aan De West.

'Middels deze informeren wij u dat de heer Wendel Bendt (Haroen) gezond en wel is en zich niet bevindt op de IC en de afgelopen week zich ook daar niet heeft bevonden. Wij verzoeken u hierbij beleefd, doch dringend om u op een professionele manier van uw taak te kwijten en op zijn minst deze brief en/of een rectificatie te publiceren, na gedegen brononderzoek',  

schrijft de band gisteren in een brief aan de krant.

Vorige week werd bekend, dat Bendt was aangehouden op Schiphol, toen de band terugkeerde uit Suriname na een succesvolle Keti Koti tour. De band bevestigde de aanhouding en gaf aan deze zware klap te verwerken, maar ging verder niet in op details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten