dinsdag 16 juli 2019

Colombiaan gearresteerd op luchthaven Barcelona, Spanje, met cocaïne onder toupet

Man zichtbaar nerveus en blijkt abnormaal groot haarstuk onder zijn hoed te hebben...


Een Colombiaanse man is beland in een harige situatie nadat functionarissen op de luchthaven van Barcelona een halve kilo cocaïne hadden gevonden verborgen onder zijn toupetje. De politie zei dat zijn nerveuze houding en een te groot haarstuk hun aandacht trokken. 

De Spaanse politie arresteerde de man op de internationale luchthaven van Barcelona, nadat zij een pakket cocaïne had ontdekt ter waarde van € 30.000 ($ 34.000) onder zijn toupetje, zeiden functionarissen dinsdag 16 juli 2019.



De Colombiaanse staatsburger trok naar verluidt al snel verdenkingen van de politie aan, na aankomst op een vlucht vanuit Bogota. De autoriteiten zeiden dat hij zichtbaar nerveus was en een abnormaal groot haarstuk onder zijn hoed leek te hebben.

Bij nader onderzoek bleek dat de man een zak had met 503 gram poeder op zijn hoofd was geplakt. 'Er is geen limiet aan de inventiviteit van drugshandelaren die proberen om controles te misleiden', zei de politie in een verklaring.


Ze haalde recente gevallen aan waarin smokkelaars geprobeerd hadden drugs binnen te brengen in uitgeholde ananas, borstimplantaten en een rolstoelkussen.

(Suriname Mirror/20 Minutos/Deutsche Welle/dfw.cbslocal.com/El Periodico/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten