vrijdag 14 juni 2019

Thom de Graaf, vicevoorzitter Raad van State, toont begrip voor de situatie van Curaçao

(Bron foto: Rhuggenaath/Facebook)
'Hij begrijpt de context waarin we moeten regeren'


Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) en de ministers Suzy Camelia-Römer (PIN) en Kenneth Gijsbertha (MAN) hadden gisterochtend direct na landing in Nederland een onderhoud met Thom de Graaf en Paul Comenencia, respectievelijk vicevoorzitter en lid van de Raad van State (RvS), aldus het Antilliaans Dagblad vandaag, vrijdag 14 juni 2019.

Na afloop zei de Curaçaose minister-president, dat de regering het op prijs stelt dat ze de mogelijkheid heeft gekregen om van gedachten te wisselen met de delegatie van de Raad van State, en zeker met vicevoorzitter De Graaf, en dat uit het gesprek begrip is gebleken voor de situatie van Curaçao.

'Thom de Graaf is heel betrokken bij de landen van het Koninkrijk en zeker met Curaçao. Hij begrijpt de context waarin we moeten regeren, onze uitdagingen in relatie tot de betrekkingen in het Koninkrijk en het constitutionele gedeelte', aldus Rhuggenaath, die verder aangaf waardering te hebben voor het feit dat de RvS ‘altijd op cruciale momenten duidelijk haar standpunt naar voren heeft gebracht voor het welzijn van het Koninkrijk en, waar nodig, verkeerde interpretaties heeft gecorrigeerd’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten