woensdag 6 februari 2019

Tweejarige peuter dood aangetroffen in auto in de Chatterpalstraat te Latour

(Bron foto: Gail Eijk/Facebook)
Jongetje is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen...


Een tweejarige peuter werd gistermiddag dood aangetroffen in een auto in de Chatterpalstraat te Latour. Het jongetje is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. Hij werd om half vijf ’s middags gevonden, terwijl hij sedert tien uur ‘s morgens in de auto zou zijn geweest, zo schrijft vandaag, woensdag 6 februari 2019, de Ware Tijd. 

De moeder die het gemis van de peuter opmerkte, startte op gegeven ogenblik een zoektocht. Volgens de buren waren zij gewend de stem van de moeder te horen wanneer zij naar haar zoontje zocht, maar juist zondag hoorden ze haar niet. De vrouw vervolgde haar zoekactie in het voertuig, die afgesloten was en trof de peuter naakt en levenloos aan.

De politie werd gealarmeerd en die schakelde vervolgens een ambulance in. Het ambulancepersoneel constateerde, dat er al lijkstijfheid was opgetreden en dat de peuter al zeker vier uur eerder moest zijn overleden. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaampje in beslag werd genomen.

Het voertuig waarin de peuter was werd door de politie in beslag genomen. Het is eigendom van de ouders van de tweejarige. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten