zaterdag 26 januari 2019

Twee buschauffeurs PL-route gaan elkaar te lijf - Beide (37, 31) aangehouden

Chauffeurs halen elkaar steeds in zodat de ander geen passagiers kan laten instappen


Het Korps Politie Suriname bericht vandaag, zaterdag 26 januari 2019, dat de politie van het ressort Lelydorp woensdag twee buschauffeurs, de 37-jarige V.L. en de 31-jarige W.W., heeft opgepakt.. Beide verdachten onderhouden de PL-route (Paramaribo-Lelydorp). De twee hebben reeds geruime tijd ruzie met elkaar. Ze maken het tot een gewoonte elkaar steeds in te halen, zodat de ander geen passagiers kan laten instappen in zijn bus. 

Dit was op dinsdag weer het geval, waardoor de ruzie uitmondde in een vechtpartij. Met een wielsleutel bracht W. zijn collega slagen toe op het hoofd en beet L. ook in een vinger. L . weerde zich en bracht W. vuistslagen toe op het lichaam, waardoor deze zwellingen op het hoofd en lichaam heeft opgelopen.

Beide buschauffeurs werden voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Na medische behandeling werden zij overgebracht naar het politiebureau. L. is overigens voor verdere behandeling verwezen naar de plastische chirurg.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn W. en L.in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten