zaterdag 26 januari 2019

Brunswijk (ABOP): 'Als de VHP haar tijd wil verdoen in het binnenland, laat ze maar gaan'

'Geen enkele partij kan de ABOP verslaan in het achterland'


Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), stoort zich niet aan politieke partijen die nu al campagne voeren in het binnenland. Ook het feit dat enkele ABOP-leden, onder wie Miguel Abaas, zijn overgestapt naar de VHP, laat hem ongemoeid. 

Volgens de voorzitter kan geen enkele partij de ABOP verslaan in het achterland. 'Als de VHP haar tijd wil verdoen in het binnenland, laat ze maar gaan. Te woyo yagi, mi sa syi suma seri. Ik vecht niet tegen kleine partijen, maar mi wani puru NDP na makti', zei Brunswijk zaterdag 26 januari 2019 tijdens het partijcongres in de Flexmall.

Hij richt zich meer op Paramaribo, omdat naar zijn zeggen daar de echte strijd wordt gestreden. Tijdens het congres heeft de voorzitter samen met verschillende districtsbesturen, strategieën voor de komende verkiezingen besproken. Daarbij is een tijdlijn gepresenteerd om bepaalde doelen te realiseren.

Brunswijk heeft de aanwezigen opgeroepen om de eenheid binnen de partij te bewaren en hard aan de slag te gaan in het veld. Als het plan dat is gepresenteerd goed wordt uitgevoerd, weet hij zeker dat ABOP meer dan vijf zetels zal halen in 2020.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten