zondag 2 december 2018

Twee doden bij frontale botsing twee auto's ter hoogte van Landhuis Daniel, Curaçao

(Bron foto: CuraçaoNieuws)
Over oorzaak ongeluk en identiteit van de beide slachtoffers is nog niets bekend


Twee doden zijn zondagochtend, 2 december 2018, gevallen bij een frontale botsing op de Weg naar Westpunt ter hoogte van Landhuis Daniel. Het gaat volgens CuracaoNieuws om de bestuurders van beide auto's, een Kia Picanto en een Mitsubishi Lancer, zo bericht Paradise FM.

Een van de slachtoffers is een vrouw, meldt de Extra.

Over de oorzaak van het ongeluk en de identiteit van de overleden personen is nog niets bekend.


Overigens wordt op social media door velen afkeurend gereageerd op foto's, gepubliceerd door onder andere Extra en Paradise FM, waarop beide slachtoffers te zien zijn, op de weg, zij het onder lakens. Na de opmerkingen, heeft Paradise FM de foto verwijderd.



De gewraakte foto was overigens inderdaad nog 'netjes'.
In Surinaamse media (nieuwswebsites, social media nieuwspagina's, kranten) is het schering en inslag, dat foto's worden gepubliceerd van (dodelijke) slachtoffers van verkeersongevallen en misdrijven, zonder dat zij onherkenbaar zijn gemaakt. Dat laatste geldt ook voor kentekenplaten van bij ongelukken betrokken voertuigen.
In tegenstelling tot Curaçao wordt hierop niet of amper afkeurenswaardig gereageerd. Ook een Vereniging van Journalisten onderneemt geen enkele actie...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten