donderdag 15 november 2018

Messentrekker door agent van politiebureau Waldeck te Nickerie in een onderbeen geschoten

Verdachte bemoeit zich met het bekeuren door agenten van bromfietser zonder helm


Twee agenten van het politiebureau Waldeck te Nickerie hebben gistermiddag een bromfietser gestopt voor het rijden zonder valhelm op. Terwijl zij bezig waren met het bekeuren van die bromfietser, kwam de bij de politie bekende Akshay M. op zijn bromfiets aangereden. Hij stopte en begon zonder enige reden tekeer te gaan tegen de agenten, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, donderdag 15 november 2018. 

De agenten sommeerden M. meermalen om zijn weg te vervolgen. In plaats daarvan trok Akshay op een mes van onder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn en viel de agenten daarmee aan. Een van de agenten trok zijn vuistvuurwapen en schoot M. in zijn linker onderbeen. Hij is vervolgens aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

(Bron foto: Waterkant.net)
M is inmiddels in verzekering gesteld en ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis. Hij is een jongen die vaker met de politie en met Justitie in aanraking is geweest voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen en diefstallen onder verzwarende omstandigheden.

Waterkant.net bericht op gezag van de Facebook-pagina Action Nieuws, dat het gaat om de worstelaar Akshay Mohan.... De bromfietser zonder helm zou een neefje van Mohan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten