maandag 26 november 2018

Agressieve man (41) in Groningen slaat, bijt en tracht zijn 15-jarige dochter te wurgen...

Man boos op dochter, omdat dichtslaande deur hem ruw uit zijn slaap haalde...


De politie van Groningen heeft zaterdag de 41-jarige S.S. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake mishandeling van zijn 15-jarige dochter. Volgens verklaring van het 15-jarig meisje was zij alleen met haar vader thuis. Haar moeder was aan het werk en zij had het meisje gezegd om de huishouding te doen. Een van haar taken in de huishouding is het vullen van water. Dit bericht het Dagblad Suriname

Zaterdagmiddag lag haar vader in zijn kamer te slapen. Het meisje moest via die kamer naar buiten om water te vullen. Toen zij met een emmer uit de kamer liep, sloeg de deur hard dicht. Als gevolg daarvan schrok de vader wakker, die daarop in een boze bui zijn dochter mishandelde.

In eerste instantie bracht hij haar enkele vuistslagen toe en gooide haar daarna op het bed. Het meisje stribbelde tegen waarna zij haar vader tijdens de mishandeling schopte. Hij werd nog agressiever en beet zijn dochter in een been en trachtte haar daarna te wurgen.

De politie van Groningen kreeg de melding via de Centrale Meldkamer van de politie. Ter plaatse aangekomen werd het meisje aangetroffen. Er sijpelde bloed uit haar neus, waarvoor zij naar de Spoedeisende Hulp werd vervoerd. Zij is door een kinderarts ter observatie opgenomen.

De politie heeft de agressieve vader opgepakt en ingesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten