dinsdag 23 oktober 2018

Reisorganisatie Corendon wil investeren in airlift in regio Curaçao met inzet Boeing 737-800

'Met dit toestel kunnen we zo’n 6 tot 6,5 uur vliegen, vanaf Curaçao genoeg goede markten'


Reisorganisatie Corendon wil investeren in de airlift in de regio door in ieder geval een Boeing 737-800 in te zetten. 'Met dit toestel kunnen we zo’n 6 tot 6,5 uur vliegen. In die range zitten vanaf Curaçao genoeg goede markten', aldus Sander Winterberg, directeur van Corendon Curaçao, vandaag, dinsdag 23 oktober 2018, in het Antilliaans Dagblad.

Tijdens een persconferentie waarin de reisorganisatie haar plannen voor het Caribisch gebied gisteren presenteerde, ging de eigenaar van Corendon, Atilay Uslu, ook dieper in op de geruchten dat er per half december vanuit Curaçao met een toestel van Corendon vluchten uitgevoerd zullen worden naar Aruba, Sint Maarten en de Braziliaanse hoofdstad São Paulo.

Aruba zit, in tegenstelling tot wat Luchtvaartnieuws.nl meldde, niet in de planning, omdat het toestel van Corendon daar te groot voor is.

Maar, het nieuws van de verbindingen met Sint Maarten en São Paulo klopt grotendeels wel. Uitgelegd werd dat het vooralsnog gaat om een principeovereenkomst met Divi Divi Air voor vijf vluchten in de week naar Sint Maarten en twee keer per week naar São Paulo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten