maandag 22 oktober 2018

Corendon Dutch Airlines plaatst in winterseizoen Boeing 737-800 op Curaçaose luchthaven Hato

(Bron foto: Corendon Dutch Airlines)
Corendon gaat nauw samenwerken met Divi Divi Air

Boeing 737-800 vliegt vanaf half december van Curaçao naar Aruba en Sint Maarten en naar São Paulo


Corendon Dutch Airlines stationeert in het winterseizoen een Boeing 737-800 op de Curaçaose luchthaven Hato en gaat nauw samenwerken met Divi Divi Air. Met het toestel worden vluchten uitgevoerd naar diverse bestemmingen in het Caribisch gebied en naar Brazilië. Dat meldt een woordvoerder aan Luchtvaartnieuws Magazine

In het Antilliaans Dagblad van vandaag, maandag 22 oktober 2018, zegt Corendon-eigenaar Atilay Uslu, dat ‘partijen bezig zijn de mondelinge afspraken op papier te zetten. We hopen het deze week af te ronden.” Germaine Durand van Divi Divi bevestigt dit.

De Boeing 737-800 vliegt vanaf half december van Curaçao naar Aruba en Sint Maarten en naar São Paulo in Brazilië. Corendon Dutch Airlines werkt in dezen nauw samen met het op Curaçao gevestigde Divi Divi Air. Deze particuliere maatschappij beschikt zelf niet over grote toestellen. De tweemotorige DHC-6 Twin Otter is het grootste type in de vloot en biedt plaats aan negentien passagiers.

De toestellen van Corendon hebben 189 stoelen aan boord. Overigens zou er ook plaats zijn voor samenwerking met Insel Air, maar dat wordt niet bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten