maandag 17 september 2018

Vrouw te De Boerbuiten beweert in bacove (banaan) met bloed te hebben gehapt...

BOG onderzoekt of het gaat om echt bloed of dat het gewoon flauwekul is...

 
Een vrouw kreeg gistermorgen een onsmakelijke verrassing toen ze in een pas gekochte bacove hapte. Myra R. zag bij de eerste hap van het fruit een rode substantie. Ze spuugde het uit, omdat het volgens haar bloed was. 'Ik heb het direct uitgespuugd en m’n mond gespoeld', beweert de vrouw vandaag, maandag 17 september 2018, in de Ware Tijd. 

De vrouw zegt, dat ze het fruit kort daarvoor samen met tomaten en bananen had gekocht bij een winkel in de buurt. Zij kan zich niet voorstellen, dat - volgens haar - kennelijk iemand bewust bloed in het fruit heeft gespoten. 'Ik vind dit wel lafhartig. Nu ben ik bang om die tomaten en bananen te gebruiken', zegt ze.

Nadat zij aanvankelijk het fruit in de vuilnisbak had gedeponeerd, ging ze er later toch mee naar de politie om aangifte te doen. Door de politie is de vrouw met het fruit verwezen naar het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Deze instantie zal moeten onderzoeken of het daadwerkelijk bloed is en welke vervolgstappen samen met de politie ondernomen dienen te worden.

Myra zegt verder nog, dat ze enige tijd geleden op social media een filmpje zag waarin een vrouw in Frans-Guyana hetzelfde was overkomen. 'Ik geloofde het niet, omdat ik me niet kan voorstellen dat mensen zo slecht kunnen zijn om dit te doen.' 

Op Facebook is met walging gereageerd nadat Myra had gepost wat haar mogelijk is overkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten