vrijdag 7 september 2018

Moeder (41) en 16-jarige zoon gearresteerd voor respectievelijk mishandeling en zedenmisdrijf

Vrouw mishandelt haar nichtje (18), omdat zij aangifte tegen haar zoon heeft gedaan


Het Korps Politie Suriname bericht vrijdag 7 september 2018, dat een 18 jarige vrouw maandagochtend aangifte heeft gedaan tegen haar 16-jarige neef. Volgens verklaring van de jonge vrouw lag zij in de woonkamer van haar huis te slapen toen zij wakker schrok. Ze zag dat haar neefje schrijlings boven haar geknield zat en zijn geslachtsdeel tegen haar mond aandrukte. Zij gilde hierop, waarna hij snel de benen nam.

Haar neefje woont in een huis op het achtererf. De jongen werd woensdag door de plaatselijke politie aangehouden en in verzekering gesteld voor poging tot verkrachting of feitelijke aanranding. Vanwege de leeftijd van de verdachte is deze zaak overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Diezelfde woensdag werd de 41-jarige R.S., alias 'Meiti', de moeder van de 16-jarige verdachte, aangehouden en opgesloten voor mishandeling.

Nadat S. van de politie te horen kreeg, dat haar zoon was gearresteerd, ging zij naar de woning van de 18-jarige aangeefster. De aangeefster is een jongere nicht van haar. S. heeft haar jongere nicht vervolgens mishandeld. Zij keurt hert af, dat haar nicht aangifte heeft gedaan tegen haar zoon. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten