donderdag 30 augustus 2018

110 Ontevreden bewoners, VHP-stemmers, Pandit Tilakdharieweg te Alkmaar stappen over naar NDP

Vicepresident Adhin overhandigt NDP-lidmaatschapskaarten aan VHP'ers


Wanneer de balans wordt opgemaakt, komt uit de bus, dat de levenssituatie niet veel is veranderd. Integendeel kan er nu gesproken worden van vergemakkelijking van tal van zaken. En de toestand van de Pandit Tilakdharieweg, die verkeerde al vanaf de periode van de voorgaande regering in een slechte staat.

Volgens de bewoners heeft het wanbeleid van een aannemer, die werkzaamheden uitvoerde gedurende een ander regeringsperiode, ertoe geleid dat de weg verder is gaan verslechteren.

Al deze zaken op een rijtje plaatsend, hebben zo'n 110 personen, woonachtig aan die weg te Alkmaar, die altijd de VHP hebben ondersteund, de overstap gemaakt naar de NDP.
Afgelopen zaterdag kregen zij hun lidmaatschapskaart overhandigd uit handen van vicepresident Ashwin Adhin, aldus donderdag 30 augustus 2018 het Dagblad Suriname.

Het lidmaatschap van nog vele andere personen moet nog in orde gemaakt worden.

Voor de bewoners was het heel bijzonder om hun lidmaatschapskaart overhandigd te krijgen door de vicepresident. Op deze avond waren er zeker 275 bewoners van Alkmaar en omgeving aanwezig. De bewoners werden ook in de gelegenheid gesteld om problemen in hun buurt persoonlijk door te geven aan Adhin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten