maandag 9 juli 2018

Zorgen bij VHP-politicus Girjasing over gedoogbeleid autoriteiten rond transport van boomstammen

Girjasing bevreesd voor ongelukken op Wijdenboschbrug


De VHP-politicus Shailendra Girjasing laat maandag 9 juli 2018 via het Dagblad Suriname weten nog steeds bezorgd te zijn over het gedoogbeleid van de lokale autoriteiten rond het transport van houtblokken, vooral op de Wijdenboschbrug. 

Girjasing bepleit al geruime tijd om alle transport van houtblokken via waterwegen te laten geschieden. En dit stelt hij niet voor ‘om de houttransporteurs te pesten’.

Hij vreest het ergste als op een dag de remmen van de trucks het begeven en achterop komende weggebruikers verkeer daar de consequenties van met hun leven moeten betalen. Hij begrijpt dat er veel belangen spelen in de sector, waardoor het voor de autoriteiten lastig is om acties te ondernemen.

'De politie doet ook niets, omdat zij weet dat zodra er een boete wordt uitgeschreven, die met een telefoontje van een groothandelaar wordt vernietigd', stelt Girjasing. Hij meent dat er liever telkens aan de bel wordt getrokken, in de hoop dat er acties worden ondernomen in plaats van wachten op een moment van zitten jammeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten