maandag 9 juli 2018

Twee meisjes (15, 16) aangehouden die elkaar verwondingen hebben toegebracht aan Waterkant

Meisjes brengen elkaar verwondingen toe met een fles en scherp voorwerp


Het Korps Politie Suriname bericht vandaag, maandag 9 juli 2018, dat de meisjes M.P. (15) en Ch.A. (16) zondag 1 juli door de politie van ressort Centrum in verzekering zijn gesteld. Zij hadden elkaar ernstige verwondingen toegebracht. Gelet op hun jeugdige leeftijd zijn de meisjes ondergebracht in het cellenhuis te Opa Doeli. 

Onderzoek wijst dat de twee meisjes een woordenwisseling kregen aan de Waterkant, die uitmondde in een vechtpartij. M. pakte een fles en bracht haar tegenstandster een slag toe op haar hoofd. Deze liep een snijwond op haar voorhoofd op.

Ch. greep naar een scherp voorwerp dat uit haar tas was gevallen. Hiermee bracht zij M. steekwonden toe ter hoogte van haar linkerborst en -schouder.

Per ambulance werden beide meisjes afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. M. was ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen en is voor verdere behandeling verwezen naar de chirurg.

Beiden zijn inmiddels voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie voor mishandeling in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten