donderdag 28 juni 2018

Pensioenfonds van EBS gaat terreinen woningbouwproject Blauwmeer regelmatig schoonmaken

Collectief Blauwmeer bekijkt mogelijkheid om wachters aan te trekken voor project


Bewoners van het woningbouwproject Blauwmeer in Para zijn blij met de toezegging van het Pensioenfonds van de Energie Bedrijven Suriname (EBS), eigenaar van het project, vanaf midden juli regelmatig zullen worden schoongemaakt.

'De bewoners hebben positief gereageerd, maar ze willen eerst zien en dan geloven', aldus het bestuur van het Collectief Blauwmeer, dat de bewoners vertegenwoordigt, vandaag, donderdag 28 juni 2018, in de Ware Tijd.

Het bestuur heeft onlangs gesproken met Arun Bhagwandien, voorzitter van het fonds. Naar aanleiding van recente inbraken willen de bewoners ook maatregelen om het veiligheidsgevoel te verbeteren. Dieven kunnen zich verschuilen in het bosschage om toe te slaan.

Het Collectief Blauwmeer bekijkt de mogelijkheid om wachters aan te trekken voor het project. Het bestuur moet een offerte voorleggen aan het EBS-pensioenfonds, dat mogelijk een bijdrage zal leveren.

Daarnaast wil het collectief zelf de wegen aanpakken die door de vele regens grote gaten vertonen. Het Pensioenfonds wil de wegen overdragen aan het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Dat proces was al ingezet en nagaan zal worden hoe ver men hiermee is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten