donderdag 28 juni 2018

Miss Bumbum Brazilië gaat wereldwijd

Misss Bumbum vindt in maart 2019 plaats in Miami, Florida (VS)


'Bikini's van catwalks verbieden, toont aan hoe verouderd Miss America en andere schoonheidswedstrijden zijn geworden'


Miss Bumbum Brazilië gaat wereldwijd. Miss Bumbum World zal dezelfde regels hanteren als de Braziliaanse verkiezing, die deelneemsters weigert die een operatie ondergaan hebben om hun billen te vergroten of te verbeteren. Vrouwen overal ter wereld kunnen nu concurreren om Miss Bumbum te worden, nu Brazilië's grootste schoonheidswedstrijd een internationale versie van de verkiezingen heeft gelanceerd.

Miss Bumbum World zal de 'beste billen op de planeet' kiezen tijdens een met sterren bezaaide evenement in maart volgend jaar in Miami, zo werd woensdag 27 juni 2018 aangekondigd.


De organisatoren van de competitie zeiden, dat ze besloten hebben om de wereldwijde competitie te starten, na het ontvangen van verzoeken van vrouwen uit de hele wereld om deel te nemen aan de beroemde wedstrijd, die nu in zijn achtste jaar in Brazilië wordt gehouden.

Registratie voor deelneemsters start op 1 december. Maar, in tegenstelling tot de verkiezing in Brazilië, die billen van meer dan 107 centimeter verbiedt - in diameter -, is er geen limiet op de grootte van de billen. Voor de wereldwijde competitie wordt voor elk land één deelneemster gekozen, zonder beperking van het aantal vertegenwoordigde landen.

Tijdens de live finale in Miami volgend jaar, zal elke deelneemster worden gemarkeerd door een panel van juryleden na het schudden van hun billen in een vrije uitvoering, met een outfit geïnspireerd op hun nationale kleding, aldus de organisatoren.


De man achter Miss Bumbum World, Cacau Oliver, heeft gisteren een aantal van de 'honderden' foto's vrijgegeven die hem door would-be Miss Bumbums over de hele wereld zijn toegestuurd. En hij bekritiseerde het recente besluit van Miss America om het badkleding gedeelte van di verkiezing te verbieden, zeggend dat de traditionele schoonheidswedstrijden 'verouderd' zijn geworden. Hij zei: 'Elk jaar ontvangen we e-mails en berichten van vrouwen van over de hele wereld. We hebben een aantal wedstrijden buiten Brazilië gehouden, en dit jaar zullen zowel Japan als Polen, versies van de verkiezing hebben.'

'Vanwege het aantal vrouwen dat interesse toont om mee te doen, hebben we besloten om Miss Bumbum World te creëren, een wereldwijde versie van de Braziliaanse competitie. Ik denk dat we duizenden deelnemers zullen krijgen. Iedereen kan meedoen, maar we zouden er de voorkeur aan geven, dat elk land zijn eigen vertegenwoordigster kiest die zal vechten om te bewijzen dat hun land de beste billen ter wereld heeft.'

Cacau, de ster van een nieuwe realityshow in Brazilië na zijn werk ter bevordering van het merk Miss Bumbum, voegde eraan toe: 'Als mensen interesse in andere schoonheidswedstrijden verliezen, omdat ze gewoon stereotypen laten zien, Miss Bumbum blijft mensen over de hele wereld fascineren. Bikini's van hun catwalks verbieden, toont aan hoe verouderd Miss America en andere schoonheidswedstrijden zijn geworden.'

'We zijn de evolutie van andere schoonheidswedstrijden, omdat we vrouwen accepteren zoals ze werkelijk zijn, in al hun vormen en maten, en we zijn niet bang om van de natuurlijke, bochtige schoonheid van het vrouwelijk lichaam te genieten. Nu, met Miss Bumbum World, kan elke vrouw die denkt dat ze de meest sexy billen van de wereld hebben, deelnemen, ongeacht waar ze wonen.'

De Miss Bumbum Brazilië van dit jaar is al goed op weg, met 27 deelneemsters, die elk een Braziliaanse staat vertegenwoordigen, die al campagne voeren voor stemmen, waarvan 15 naar de live finale van de show in Sao Paulo gaan op 5 november. Het thema van de verkiezing dit jaar is 'diversiteit', met onder de deelneemsters twee transgendervrouwen en een hoopvolle grootouder, een militaire politievrouw, een verpleegster en een politica. De winnares van de Braziliaanse competitie gaat Brazilië vertegenwoordigen tijdens de Miss Bumbum World-finale en vecht voor de grootste billentitel van allemaal, aldus de organisatoren.

(Suriname Mirror/The Mirror)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten