woensdag 27 juni 2018

Coca-Cola doneert 200.000 dollar aan twee Curaçaose milieuorganisaties

GreenKidz Foundation ontvangt 50.000 dollar en Green Force 150.000 dollar



Coca-Cola heeft gisteren 200.000 dollar gedoneerd aan twee Curaçaose milieuorganisaties. De GreenKidz Foundation heeft 50.000 dollar gekregen en Green Force kreeg een bedrag van 150.000 dollar toegekend. Dit meldt het Antilliaans Dagblad vandaag, woensdag 27 juni 2018.

De Curaçao Beverage Bottling Company (CBBC) - dat samen met The Coca-Cola Company het Coca-Colasysteem vormt - viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum op Curaçao. De donatie van gisteren wordt de grootste in de geschiedenis van de organisatie op Curaçao genoemd en is onderdeel van de wereldwijde campagne ‘World without Waste’ van Coca-Cola waarmee het bedrijf de strijd tegen plasticafval aanbindt.


In het bijzijn van premier Eugene Rhuggenaath, minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling en andere genodigden vond gisteren de donatie aan de genoemde milieuorganisaties plaats.

Coca-Cola lanceerde onlangs de internationale campagne ‘World without Waste’, omdat het bedrijf zijn verantwoordelijkheid wil nemen voor het afvalprobleem dat is ontstaan in de wereld.

James Quincey, de voorzitter en ceo van The Coca-Cola Company zei hier onlangs het volgende over: 'Verpakkingen zijn wereldwijd een probleem voor het milieu. En net als alle andere bedrijven op de wereld die hieraan bijdragen hebben wij van Coca-Cola de verantwoordelijkheid om naar een betere oplossing te zoeken en die te implementeren. Met onze World without Waste-visie investeren we in de toekomst van onze planeet en kunnen we een bijdrage leveren om het verpakkingsprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten