donderdag 24 mei 2018

Pot kokend heet water valt op 6-jarige jongen

Vader haalt gewond zoontje van de Spoedeisende Hulp ....

- In opdracht van een chirurg moest het kind met spoed worden opgenomen
- Politie brengt jongetje weer naar Spoedeisende Hulp

 
Het Dagblad Suriname bericht woensdag 23 mei 2018, dat een 6-jarig jongetje maandagmiddag op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo werd binnengebracht  met brandwonden.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de zus van het slachtoffertje met een pot kokend water liep. De jongen, die aan het rennen was, is toen ongelukkigerwijs tegen zijn zus aangekomen waardoor het hete water op de jongen is terechtgekomen en hij lelijke brandwonden heeft opgelopen.

In opdracht van de chirurg moest het kind met spoed worden opgenomen. De vader van het kind kon het huilen van zijn zoon niet meer aan en hij bracht zijn kind terug naar huis.

Omstreeks kwart over vier 's middags heeft de moeder zich op politiepost Meerzorg gemeld met het verhaal, dat de vader het kind terug had gebracht. De politie is toen naar de woning van de familie geweest en daar kregen agenten hetzelfde verhaal te horen van de oma van het kind.

De politie heeft het kind toen weer naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ter observatie is opgenomen. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten