maandag 21 mei 2018

Minister Elias kijkt bij werkzaamheden bouw ziekenhuis te Wanica

(Bron foto's: NII)
'Met vereende krachten kunnen wij dit project tot een succes maken voor de gemeenschap’


Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft een kijkje genomen bij de bouw van het ziekenhuis te Wanica. 'We zijn er nog lang niet, maar met vereende krachten kunnen wij dit project tot een succes maken voor de gemeenschap’, aldus de bewindsman tijdens zijn oriëntatie bezoek op vrijdag 18 mei 2018, zo schrijft het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Zo gauw dit project is afgerond zal het een geruststelling zijn voor de bewoners van dit gebied als het gaat om de medische zorg, aldus Elias. Het streven is om het ziekenhuis eind 2019 op te leveren.

De bewindsman zegt, dat er hier en daar wat hobbels zijn, doelende op technische zaken maar die worden opgelost. Op het terrein waar het ziekenhuis komt te staan komt een verbrandingsoven, afdeling Radiologie, isolatiekamers, beddenhuis en de poliklinieken.

'Het is een kwestie van hard werken om dit mooi project voor de plaatselijke bewoners in het bijzonder tot een goed eind te brengen , stelt minister Elias die aangeeft dat er 180 bedden beschikbaar zullen zijn bij deze instelling.

Dit bezoek was het tweede van de minister en binnen zes weken tijd is er volgens hem veel gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten