zaterdag 21 april 2018

Flink prijskaartje hangt aan deelname zogenaamd communicatiecongres 24 en 25 mei in TBL Cinemas

Centrum voor Communicatie en PR vraagt zo'n Srd 1.500 en Srd 1.900 voor deelname....



Er wordt soms alleen maar aandacht besteed aan de externe communicatie, terwijl de interne communicatie minstens even belangrijk is. Dat stelt Angela van der Kooye, voorzitster van het zogenaamd Centrum voor Communicatie en Public Relations (CCPR), aldus de Ware Tijd vandaag, zaterdag 21 april 2018. 

Dit is de reden waarom het centrum ‘Interne communicatie’ heeft gekozen als onderwerp van haar communicatiecongres op 24 en 25 mei in TBL Cinemas.

Ze heeft gisteren op een persconferentie verteld hoe het programma van het tweedaagse twee jaarlijkse congres (zie onderaan) eruit zal zien. Het wordt voor de tweede keer gehouden.

Deelname aan het evenement is niet gratis. Wie vóór 1 mei registreert betaalt 199 Amerikaanse dollar omgerekend ruim 1.500 Srd en daarna wordt het 255 Amerikaanse dollar (ruim 1.900 Srd). Studenten betalen 99 Amerikaanse dollar (Srd 743).

Onduidelijk is waarom voor deelname in Amerikaanse dollars - en zo veel - moet worden betaald en informatie over het congres in de Engelse taal is...

Er zullen tijdens het congres masterclasses en seminars verzorgd worden. Daarbij zullen via verschillende invalshoeken onderwerpen rondom interne communicatie aan de orde zullen komen.

Van der Kooye: 'We willen niet dat je alleen komt zitten, maar dat je ook echt mee gaat doen en sommige zaken gaat (her) ontdekken en delen met de mensen in de zaal.' Verschillende sprekers zullen hun ervaring over communicatie delen en er is ook een paneldiscussie.

Voor de seminars en paneldiscussies zijn ook nog eens aparte tarieven. Er is ook een beurs gekoppeld aan het congres.

Het Centrum voor Communicatie en PR (CCPR) is een stichting, opgericht om de onderlinge kennis van communicatieprofessionals te vergroten en tegelijkertijd trends op het gebied van communicatie uit te wisselen en het werkveld van de communicatieprofessionals te verbreden.

Het communicatiecongres is voor communicatie professionals, leidinggevenden, beleidsambtenaren, docenten, journalisten, omroepers, presentatoren, trainers, voorlichters, schrijvers, studenten, milieudeskundigen en overige geïnteresseerden. (voor iedereen dus, die het zich financieel kan veroorloven....)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten