zaterdag 17 maart 2018

Venezolaanse Alejandra Benítez, politica en sexy schermster

Benítez was minister van Sport in de regering van Nicolás Maduro in 2013




Alejandra Benítez (geboren op 7 juli 1980), politica en sexy schermster van groot succes. De Venezolaanse is een hoofdrolspeelster op verschillende gebieden, heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen, werd zelfs benoemd tot minister van Sport in Venezuela en slaagt er in sexy te zijn met haar foto's op Instagram, die de aandacht trekken van fans.



A post shared by Alejandra Benitez Romero (@benitezven) on


Het is een geweldige sport en haar adembenemende lichaam laat er geen twijfel over bestaan, dat zij op Instagram heel beroemd is geworden met meer dan 44.000 volgers. De nieuwste foto's zijn zeer gewaardeerd door de fans.


Benítez ontmoette in 1999 Hugo Chávez, die een sterke indruk op haar maakte. Ze steunde hem bij verschillende verkiezingen en trad op in een televisiespot voor zijn presidentiële campagne. Ze stond ook als erewacht op zijn begrafenis.

Op 22 maart 2013 werd ze benoemd tot minister van Sport voor de regering van de nieuwgekozen Nicolás Maduro. Ze werd vervangen door zanger en ex-honkbalspeler Tony Álvarez in de regeringsreshuffeling van januari 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten