zaterdag 17 maart 2018

Geestelijk gestoorde jongen (17) misbruikt 3-jarig meisje

Het meisje is opgenomen in een ziekenhuis


Het Dagblad Suriname bericht vrijdagavond 16 maart 2018 op haar website, dat de politie van Latour in de nacht van dinsdag op woensdag een melding ontving van een zedendelict. Een 17-jarige geestelijk gestoorde jongen wordt ervan verdacht een 3-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. 

Het dagblad heeft gesproken met de moeder van het meisje. Zij was ten tijde van het misbruik aan het werk. Toen zij van het werk thuiskwam, vertelde haar grootmoeder, dat een buurtbewoner de verdachte en haar 3-jarige dochtertje had betrapt achter het huis, waar de familie van het meisje woont.

De verdachte is toen weggelopen en de oma bracht haar achterkleindochter naar binnen. De moeder is weer vertrokken naar het werk en kwam 's avonds thuis. Zij was bezig haar dochtertje te baden toen het kind van pijn klaagde. De moeder heeft toen de politie geraadpleegd.

De politie van Latour is ter plaatse geweest en heeft een doktersverklaring achtergelaten. De moeder is woensdagmorgen met haar dochtertje naar de dokter geweest. Het meisje is opgenomen in een ziekenhuis. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Volgens de moeder is de verdachte vooralsnog niet aangehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten