dinsdag 13 maart 2018

Bekende Mexicaanse actrice Marlene Favela verrast fans met sexy foto

In een kwestie van uren had Favela meer dan 8.000 'likes'...



Marlene Favela besloot haar duizenden fans te verrassen met een sexy foto op social media, waarop ze poseert in een sexy bikini die haar perfecte rondingen onthult. 

'Mooi, mijn Marlene en haar geweldige lichaam', 'Mooi, voorzichtig dat de zon de chocolaatjes niet smelt', 'Hoe mooi', 'Zo mooi met 42 jaar. Gefeliciteerd', schreef een aantal van haar volgers bij de foto, die in een kwestie van uren meer dan 8.000 'likes' kreeg.
A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela) on


Het is vermeldenswaard, dat Marlene Favela een van de mooiste en meest bekende actrices is in Mexico, dankzij haar rollen in soapseries zoals 'Gata Salvaje', 'Velo de novia' en 'Rubí'.

 

De actrice is een beroemdheid in Mexico en de Verenigde Staten, omdat ze een rol had in de film Species IV: The Awakening, in 2007, die bekend werd in de Hollywood-industrie.



De schrijver Alberto Gómez merkte haar op en gaf haar de eerste protagonist, Gata Salvaje, die de records van het publiek verbrak. Zij deelde het podium met acteurs als Mario Cimarro, Carolina Tejera en Marjorie de Sousa.

Zij nam ook deel aan de videoclip van Pablo Montero, met zijn lied 'Gata salvaje' van de telenovela.




A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela) on




(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten