donderdag 25 januari 2018

Weggelopen meisje (14) slachtoffer van groepsverkrachting

Meisje door drie mannen in onbewoond pand in Kinkisakonweg verkracht


Het Dagblad Suriname bericht woensdag 24 januari 2018, dat de politie van Paramaribo zondag een melding binnen kreeg, dat een 14-jarig meisje naakt in een onbewoond pand in de Kinkisakonweg was aangetroffen. 

Volgens het meisje was zij maandag 15 januari van huis weggelopen en logeerde sindsdien bij een zekere meneer M. Afgelopen zondag kwam iemand thuis bij M. die het meisje meenam met de bedoeling haar te voorzien van meer kleding.

Het meisje zegt, dat zij met die onbekende man naar het onbewoond pand is gelopen. Het meisje zat in dat pand op een matras te wachten op meer kleding. De man deed alsof hij iets zocht en op een bepaald moment kwamen er nog twee andere mannen bij. Het trio heeft toen groepsseks met het kind gehad en zij lieten haar alleen in het pand achter.

Buren hebben het meisje ontdekt en de politie ingeschakeld. De politie heeft een aangifte ter zake opgenomen. Het meisje is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het meisje is door de politie overgedragen aan haar ouders. De aangifte van vermissing was gedaan bij politie Santodorp. Het onderzoek duurt voort. De identiteit van het trio is vooralsnog onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten