vrijdag 1 december 2017

Politie Argentinië maakt jacht op broer van Lionel Messi

(Bron foto: Twitter)
Bloed en een pistool gevonden in boot van Mathias Messi



De broer van Barcelona’s beroemde wereldvoetballer Lionel Messi wordt gezocht door de politie. Zij vonden bloed en een pistool in zijn boot. Ze willen hem verhoren, maar hebben hem tot heden niet kunnen vinden.Volgens de familie ligt Mathias Messi in een ziekenhuis te wachten op een operatie. Hij zou zich in zijn gezicht hebben gesneden toen hij op een zandbank voer en tegen het windscherm stootte, en daarbij ook een gebroken kaak hebben opgelopen. Dat is ook het verhaal dat hij heeft verteld aan een beveiliger van een private visclub vlakbij zijn huis in Argentinië.

Aanklagers vonden het vaartuig van Mathias dat onder het bloed zat. Toen zij de boot verder onderzochten, troffen ze ook het wapen aan. Daarop gaven zij de politie het bevel hem op te sporen voor verhoor. Dat is tot heden niet gelukt.

Mochten ze hem vinden, dan wordt hij vermoedelijk meteen gearresteerd en verhoord.


Zijn familie is boos en ontkent dat Mathias een wapen in zijn vaartuig had.

Het is echter niet de eerste keer dat de broer van de beroemde profvoetballer problemen heeft met de wet. Eerder werd hij ook veroordeeld vanwege een wapen in zijn auto. Het kostte hem een boete van 470 euro, een drugs- en drankverbod en een taakstraf in zijn proeftijd waarbij hij verplicht werd voetbaltraining te geven.

Ook in oktober 2008 was hij al eens opgepakt omdat hij een geladen vuurwapen onder zijn broekriem had zitten.

In april 2011 overleefde de broer van Lionel een moordaanslag. Hij kon nog net wegduiken toen een schutter op een motor het vuur op hem opende voor zijn woning.


(Suriname Mirror/AD/De Telegraaf/La Nacion/Twitter/The Sun)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten