vrijdag 22 mei 2020

Zes regio's Peru ontvangen 50 ton medicijnen en beschermingsmiddelen

(Bron foto: Twitter)
'Wij zorgen voor degenen die voor ons zorgen'


De regio's Ica, Huancavelica, Moquegua, Huanuco, Cusco, Puno en Ancash ontvangen momenteel 50 ton persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), medicijnen, snelle tests en medische benodigdheden van het El Seguro Social de Salud (EsSalud).

EsSalud-teams voor snelle respons zijn onlangs overgegaan tot het verzenden van dergelijke materialen, die gericht zijn op medisch en medisch personeel dat in direct contact staat met coronaviruspatiënten (covid-19) die gespecialiseerde zorg ontvangen in gezondheidscentra en ziekenhuizen.


De goederen werden verzonden vanuit Air Group No. 8 van de Fuerza Aérea del Perú (FAP) in Callao, en het centrale magazijn van EsSalud in Lima.


Volgens EsSalud werd een deel van de lading over de weg vervoerd, waaronder 5,6 ton naar Ica, een vergelijkbaar aantal naar Huancavelica en 10 ton naar Huanuco.

Sandra Ramos, Manager Strategisch Goederenleveringscentrum, hield toezicht op het vertrek van de vrachtwagens vanuit het EsSalud centrale magazijn van Salog. 'Wij zorgen voor degenen die voor ons zorgen. De strijd tegen het coronavirus is nog niet voorbij', zei Ramos.

Ze onderstreepte, dat het managementteam onder leiding van EsSalud Executive-President Fiorella Molinelli effectief heeft gewerkt en in de bestaande voorzieningsbehoeften in het land voorziet. De EsSalud-functionaris benadrukte dat het doel is om de gezondheid van duizenden artsen, verpleegsters en medische assistenten die in de frontlinie werken in de strijd tegen het coronavirus te beschermen.

(Suriname Mirror/Andina/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten