vrijdag 22 mei 2020

Chinese regering stuurt een medisch team naar Peru

(Bron foto: Twitter)
Team gaat Peru helpen bij verder verbeteren  anti-Covid-19 maatregelen


Om Peru te helpen de Covid-19-pandemie te bestrijden, heeft de Chinese regering besloten een medisch team naar Peru te sturen op verzoek van de Peruaanse regering en gezien haar huidige behoeften, aldus woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian vrijdag 22 mei 2020. 


Het tweede medische team van China naar Latijns-Amerika, georganiseerd door de National Health Commission en geselecteerd door de Guangdong Provincial Health Commission, vertrok in de vroege ochtend van 22 mei naar Peru, voegde Zhao eraan toe.

Het Chinese medische team zal Peru helpen bij het verder verbeteren van zijn anti-epidemische maatregelen, alles in het werk stellen om het niveau van patiëntenbehandeling te verbeteren, bij te dragen aan de vroege overwinning van Peru op de epidemie en een nieuw hoofdstuk te schrijven in de traditionele vriendschap tussen China en Peru.

China heeft onlangs een medisch team naar Venezuela gestuurd. Zhao zei dat China Latijns-Amerikaanse en Caribische landen zal ondersteunen bij het bestrijden van de epidemie door het delen van anti-epidemische ervaringen, diagnose en behandeling, het verstrekken van materiaal voor het voorkomen van epidemieën en het helpen bij commerciële aankopen.

(Suriname Mirror/Xinhua/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten