zaterdag 23 mei 2020

Santokhi, voorzitter VHP: 'We hebben gezegd dat wij 28 zetels halen en wij gaan het blijven zeggen'

Gajadien: 'Het land moet bevrijd worden van het Bouterse-virus'


Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de VHP en lijsttrekker in Wanica, heeft gisteravond te Lelydorp voorspeld, dat zijn partij als grootste uit de bus zal komen maandag bij de verkiezingen. 

'We hebben gezegd dat wij 28 zetels zouden halen en wij gaan het tot en met maandag 25 mei blijven zeggen', zei de politicus. Ondervoorzitter Asiskumar Gajadien, nummer 2 op de lijst, verwacht zes van de zeven zetels in Wanica binnen te halen voor de partij. Ook hij meent dat zijn partij de grootse zal zijn. Het land moet volgens hem bevrijd worden van het 'Bouterse-virus'.


Na evaluatie van de verkiezingen vijf jaar geleden in V7-verband, had Santokhi aangekondigd dat zijn partij alleen de verkiezingen in zou gaan. Er is toen ook gezegd, dat hij een nieuwe VHP zou presenteren, die zal bestaan uit alle Surinamers.

Santokhi merkte op dat de partij blijft groeien. 'We hebben ook gezegd, we gaan naar de regering. Deze VHP zal Suriname leiden.'

Hij zei ook, dat mensen zich massaal aansluiten bij de VHP, omdat ze beseffen dat er maar één politieke partij die in staat is de NDP weg te halen van deze regering. Men geeft vertrouwen in de VHP, meent de politicus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten