zaterdag 23 mei 2020

24-Jarige man doodgestoken tijdens vechtpartij aan de Floralaan

Kort na de steekpartij werd een verdachte aangehouden


De Ware Tijd meldt zaterdagmiddag 23 mei 2020, dat Laurens Koster (24) is overleden na vrijdag aan de Floralaan betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Hij werd daarbij in zijn borststreek gestoken. Kort na de steekpartij werd een verdachte door het Regio Bijstandsteam Paramaribo van het Korps Politie Suriname aangehouden. 

Volgens ooggetuigen had Koster op de kruising van de Floralaan en Watrakanoestraat een man van zijn halsketting beroofd. Koster werd daarna door enkele personen belaagd. Tijdens een vechtpartij werd hij in zijn borststreek gestoken. Hij probeerde nog weg te rennen, maar zakte iets verder neer langs het wegdek. Toen de ambulance arriveerde, was hij al dood.

In de directe omgeving zijn twee messen door de politie aangetroffen en in beslag genomen. Kort daarna volgde de aanhouding van een verdachte. Echter, het is nog onduidelijk of die persoon Koster de fatale steek heeft toegebracht.

Het lijk is in afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie werkt aan de aanhouding van andere personen die betrokken waren in de vechtpartij. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten