zaterdag 23 mei 2020

Abdoel (NDP): 'Volgens onze peiling komen we minimaal op 23 en maximaal op 29 zetels' šŸ¤”šŸ¤£

'Wij laten ons door niets en niemand ontmoedigen' 

'Wij zijn zo goed als verzekerd van een derde termijn'


De NDP heeft eigen peilingen, die constant gedaan worden in het veld. 'Volgens onze peiling komen we minimaal op 23 en maximaal op 29 zetels', beweert Amzad Abdoel, fractieleider van de NDP, vandaag, zaterdag 23 mei 2020, op  Starnieuws. 

'Wij laten ons door niets en niemand ontmoedigen', antwoordt hij op een vraag over de recente IDOS-opiniepeiling. Volgens IDOS zal de NDP naar de oppositiebanken worden verwezen. De NDP gaat in Paramaribo van 9 naar 5 zetels en landelijk naar 14 en 17 zetels. Bij de vorige verkiezing had de NDP 26 zetels in de wacht gesleept.

Abdoel blijft erbij, dat de NDP de grootste partij zal blijven. 'Net als IDOS hebben wij ook onze eigen peiling gedaan. Onze peiling is gebaseerd op de input die wij van het veld hebben. Wij hebben goed georganiseerde structuren in het hele land. Wij weten dat het volk achter ons staat. Wij wachten alleen op 25 mei. Dan zal het kaf van het koren gescheiden worden.'

'Wij zijn zo goed als verzekerd van een derde termijn. Geen enkele andere politieke partij die in de regering wil zitten zal om de NDP heen kunnen. Ze gaan naar de NDP moeten komen. Ze hebben geen keuze. Er is heel veel gedaan voor het volk. Het volk heeft gezien wat de NDP kan realiseren. Het volk twijfelt niet aan de daadkracht van de partij. Wij zijn verzekerd dat het volk achter de partij staat', stelt Abdoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten