zondag 17 mei 2020

Miss Costa Rica 2018 herstelt van fietsongeluk

Natalia Carvajal had nooit een fiets of fietsen geleerd als een klein meisje



Miss Costa Rica 2018, Natalia Carvajal, leert fietsen, maar ze kreeg al haar eerste grote schrik. De schoonheid smakte dinsdag 12 mei 2020 op de grond en liep daarbij een snijwond op die haar in een ziekenhuis deed belanden. Maar, het ongeluk zal haar er niet van weerhouden om weer op de fiets te stappen. 

De voormalige Miss zei dat ze iets van haar fietsen wilde maken: 'Ik was super opgewonden en op dit moment kan ik op zijn minst een paar dagen niets doen. Maar ik ben in orde, ze hebben mijn ietwat diepe sneden gehecht. Het was een grote schrik, omdat ik letterlijk leer, maar ik denk dat het te veel zelfvertrouwen was', zei Natalia.






Een bericht gedeeld door Natalia Carvajal 🖖 (@natalia.carvajal_) op

Ze legt uit dat alles goed ging, bijna aan het einde van haar rit, op een vlak terrein, iets te snel ging, zelfverzekerd was, de boomstronk niet zag. Het stuur kwam tegen haar lies. 'Ik kon niets doen, gelukkig was de kliniek dichtbij', zei de voormalige Miss en tv-presentatrice.

Het ongeluk gebeurde in Guanacaste, in de buurt van Pinilla, Tamarindo.

Natalia zei dat ze nooit een fiets had of leerde rijden als een klein meisje, maar toen ze opgroeide, vond ze nooit de tijd. Ze besloot om te gaan fietsen nu ze meer vrije tijd heeft en kan genieten van haar tijd in Guanacaste, waar weinig auto's op de weg zijn.

'Ik lach, omdat ik tegen mijn vriend zei, ik heb het onder de knie en vijf minuten later lag ik op de grond.' Zodra ze genezen is, zal ze weer terug op het zadel zitten: 'Omdat ik het gevoel heb dat als je het niet snel doet, je een beetje fobisch kunt worden nadat je bang bent geworden. Ik weet niet wanneer het zal zijn.'




Een bericht gedeeld door Natalia Carvajal 🖖 (@natalia.carvajal_) op



(Suriname Mirror/QCosta Rica/Instagram/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten