zondag 17 mei 2020

De Nieuwe Wind ondersteunt de ABOP op weg naar verkiezingen

(Bron foto: ABOP)
Samuel roept kiezers in Marowijne, Brokopondo en Sipaliwini op om massaal op de ABOP te stemmen


John Samuel, voorzitter van De Nieuwe Wind, heeft zaterdag publiekelijk verklaard de ABOP te ondersteunen. Hij heeft mandaat van zijn bestuur hiervoor. Samuel roept de kiezers in Marowijne, Brokopondo en Sipaliwini om massaal op de ABOP te stemmen. Hij deed de oproep tijdens de vijfde 'online massameeting' van de ABOP die uitgezonden werd vanuit de studio van Apintie, aldus Starnieuws zondag 17 mei 2020. 

De kandidatenlijst van de politieke partij in Marowijne is afgekeurd door het hoofdstembureau van Marowijne. Een beroep bij de president en een Kort Geding hebben geen positief resultaat opgeleverd.

Samuel was lijsttrekker in Marowijne en Earlen Lenz stond op nummer 2. Deze partij doet in Paramaribo en Wanica mee aan de verkiezingen van 25 mei. In de overige acht districten is het stemadvies om op de ABOP te stemmen.

Samuel zei zaterdag tegen Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, dat iemand van Paramaribo nooit de belangen van het binnenland zal kunnen behartigen. Die persoon weet totaal niet hoe de situatie werkelijk is. Daarom roept hij op om de ABOP massaal te ondersteunen.

Volgens Samuel zullen er nog de komende dagen nog grote dingen gebeuren. 'Er gaat inderdaad een nieuwe wind waaien', merkte hij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten