zondag 17 mei 2020

Jerrel Modiwirijo van ABOP naar NDP en alweer terug

'Bravotist' Modiwirijo op podium online massameeting ABOP



Jerrel Modiwirijo, die in 2015 lijsttrekker van de ABOP in Commewijne was en enkele weken geleden naar de NDP was overgestapt, is weer terug bij de ABOP.... Maar, zijn geloofwaardigheid is nu zeker in het geding. Demonstratief heeft hij gisteravond tijdens de vijfde 'online massameeting' van de ABOP zijn NDP-shirt en petje in de prullenbak gedumpt. 

Modiwirijo had vijf jaar geleden 1.885 stemmen in Commewijne op de ABOP-lijst behaald. Hij zei gisteravond, dat hij de NDP-trui slechts één keer heeft aangetrokken. 'Mi skin ben gro.'

Hij deelde mee, dat hij thuis bezoek had gekregen van de NDP en toen overstag gegaan. Maar, nu heeft hij zichzelf weer gevonden. 'Ik ben een Bravotist', zei Modiwirijo in bijzijn van partijleider Ronnie Brunswijk, in een welhaast clownesk optreden.



Hij merkte op, dat Brunswijk met hem gesproken heeft en verder denkt dan 2020. De partij zal in Commewijne uitgebouwd worden. Daar heeft hij afspraken over met Brunswijk gemaakt. Modiwirijo zei ook, dat de NDP hem veel heeft beloofd, maar hij heeft niks geaccepteerd.

Hij riep de mensen in Commewijne op om te stemmen voor de kandidaat op de lijst van Pertjajah Luhur.

(Suriname Mirror/Starnieuws)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten