zondag 22 maart 2020

Uitgaansplek Waterkant in Paramaribo op slot van zes uur 's avonds tot zes uur 's morgens

'Alle openbare vermake- lijkheden zijn stopgezet, ook tourbussen mogen niet rijden'


Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost heeft zondagmiddag 22 maart 2020 tijdens de dagelijkse persconferentie van het Covid-19 Managementteam bekendgemaakt, dat de horeca-units aan de Waterkant in Paramaribo tegenover de Centrale Bank van Suriname tot nader order van zes uur 's avonds tot zes uur 's morgens gesloten zullen zijn. 

De beperking van Waterkant was één van de nieuwe, verscherpte maatregelen die Nerkust zondag aankondigde. Hij deed ook een beroep op de samenleving om thuisfeestjes en huwelijken te verschuiven naar een nader te bepalen datum.

Hij herinnerde eraan, dat 'alle openbare vermakelijkheden' zijn stopgezet. Daartoe behoren volgens hem ook de tourbussen.

Nerkust zei verder, dat de markt van de Jodenbreestraat per zaterdag is stopgezet. Het gaat om iedereen die er verkoopt. Alle andere markten zijn wel open. Hij noemde onder meer de Kwattamarkt, de markt van Leiding en die van de Indira Gandhiweg als plekken waar 'onder een bepaalde bezetting' het publiek in de gelegenheid is om groenten, fruit en andere zaken te kopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten