zondag 22 maart 2020

Royal Torarica en Eco Torarica tot nader order gesloten

Gast hotel na terugkeer in Nederland positief getest op Covid-19


Royal Torarica is tot nader order gesloten voor het publiek, omdat er een gast in het hotel verbleef die bij terugkeer in Nederland positief is getest op Covid-19. Ook Eco Torarica is gesloten. Echter, die sluiting heeft volgens het management van Torarica Group 'niets te maken met een Covid-19-geval in het hotel'. 

De sluiting van Royal Torarica en Eco Torarica is gisteren bekendgemaakt door het management, nadat donderdag door het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) werd gemeld dat een hotelgast positief is getest, zo bericht de Ware Tijd vandaag, zondag 22 maart 2020.

 

'Als reactie op dit nieuws heeft de Torarica Group alle medewerkers van Royal Torarica in quarantaine geplaatst en is Royal Torarica tot nader order gesloten voor het publiek', meldt het management.

Dat ook Eco Torarica de deuren sluit 'betreft slechts een strategische managementbeslissing', laat het management weten. 'Met het oog op de economische gevolgen van de wereldwijde Covid-19-uitbraak is besloten alle activiteiten in Eco Torarica stop te zetten.'

Verder is besloten activiteiten in Torarica Resort te beperken. 'Dit houdt in, dat het tot nader order alleen toegankelijk is voor gasten die in het hotel verblijven.'

'Recentelijk verspreide desinformatie', dat er bevestigde Covid-19-gevallen in Eco Torarica en Royal Torarica waren, wordt ontkend door de leiding. Het management verzekert de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers voorop te stellen en alle protocollen van het BOG en Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in acht te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten