zaterdag 2 november 2019

Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft haar eigen LVV-Journaal

Journaal te zien op Facebook-pagina ministerie en op Gov.TV


De afdeling Voorlichting van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft nu haar eigen LVV-Journaal. Sinds vrijdag 1 november 2019 is het journaal te zien op de Facebook-pagina van het ministerie en op Gov.TV, met een mogelijke herhaling. In het journaal worden de activiteiten van het ministerie belicht en gepresenteerd, aldus het Nationaal Informatie Instituut, NII.


'De uitvoering en de transparantie van het gevoerd beleid van dit ministerie zal door middel van het LVV-Journaal te zien zijn. Het is van belang dat deze informatie wordt gedeeld met de samenleving zodat zij op de hoogte blijft van alle belangrijke ontwikkelingen die dit ministerie meemaakt.'

De inhoud en samenstelling van het journaal zal door middel van de geproduceerde persberichten kort en krachtig worden weergegeven. Het ministerie is van oordeel dat op een positieve manier gebruikt gemaakt moet worden van social media, daar dit een krachtig netwerk is waar mensen dagelijks mee bezig zijn.

Het ministerie van LVV wil op deze manier, naast de traditionele mediakanalen, een groter publiek te bereiken om zo informatie te delen met de Surinaamse samenleving.

Minister Rabin Parmessar is zeer ingenomen met de vorderingen van de afdeling Voorlichting, die sinds zijn aantreden ervoor gezorgd heeft dat het ministerie veel meer bekendheid geniet in de samenleving en zij hierdoor up-to-date geïnformeerd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten