zaterdag 23 november 2019

Man (32) tracht slapende buurvrouw seksueel te misbruiken

Verdachte beweert bezeten te zijn door boze geesten

'Boze geesten hebben mij via de duivel geroepen om seks te bedrijven met mijn buurvrouw'


De politie van bureau Flora, Paramaribo, heeft een 32-jarige man aangehouden die zijn buurvrouw probeerde te misbruiken, terwijl ze sliep. Volgens zijn verklaring is hij bezeten door boze geesten. Via de duivel zouden zij hem geroepen hebben om seks te bedrijven met de buurvrouw, verklaarde de man aan de politie. 

De eveneens 32-jarige buurvrouw deed aangifte tegen de man, Q.S.

Volgens verklaring van de aangeefster was zij omstreeks twee uur 's middags  alleen thuis en begaf zich naar haar slaapkamer.

De jonge vrouw, die naakt en bedekt met een deken was gaan liggen, viel toen in slaap. Op een bepaald moment voelde zij iets branden aan haar geslachtsdeel, meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 22 november 2019. Zij keerde zich om en zag haar buurman naast haar liggen. Zij schrok, stond direct op van het bed en vroeg haar buurman wat hij wilde. S. gaf geen antwoord, maar stond met bloot bovenlijf, een afgezakte broek en een stijf geslachtsorgaan naar haar te kijken. Hierop schreeuwde zij om hulp.

Haar vriend, die haar zoontje van school was gaan afhalen, kwam op dat moment thuis en schoot haar te hulp. Zij hield hem het gebeurde voor, waarna de vriend de buurman vroeg de woning direct te verlaten. Hierna deden zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

S. werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Hij is door de politie van het bureau Flora na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten