dinsdag 17 september 2019

Zes verdachten opgepakt te Guanacaste, Costa Rica, voor beroven toeristen

Verdachten gearresteerd nadat de bus waarin ze op de vlucht waren pech kreeg


Drie mannen en drie vrouwen zijn maandag 16 september 2019 gearresteerd, verdacht van het beroven van toeristen op Playa Penca, Guanacaste, gepakt toen de bus die ze instapten om te ontvluchten na hun laatste roof, pech kreeg en  bezittingen van hun slachtoffers werden gevonden. 

Volgens politierapporten richtten de verdachten zich op nietsvermoedende toeristen, die hen als niets anders dan andere vakantiegangers beschouwden, gebruik makend van de situatie om hen te beroven en om in te breken in voertuigen.

De verdachten reisden met een bus naar Liberia, maar die ging kapot. De snelle actie van de politie leidde tot hun gevangenneming.

'De politie-eenheid 1519 observeerde drie vrouwen en een man die langs de kant van de weg liepen, in strandkleding, en grepen in toen een burger ze aanwees en zei, dat ze bankpassen van slachtoffers bij zich hadden, en zodra de hele scène was gecontroleerd, konden de slachtoffers de daders aanwijzen', aldus de verklaring van het Ministerio de Seguridad Pública.


(Suriname Mirror/QCosta Rica)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten