dinsdag 17 september 2019

'Luchtvaart speelt zeer cruciale rol in economie Curaçao'

Premier Rhuggenaath spreekt Capa Latin America Aviation & LCC Summit toe


Toerisme is uitgegroeid tot de belangrijkste economische pijler van Curaçao en hierin speelt de luchtvaart een zeer cruciale rol. Dat waren de woorden van premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren ter ere van de Capa Latin America Aviation &LCC Summit in het Santa Barbara Resort, zo bericht het Antilliaans Dagblad vandaag, dinsdag 17 september 2019.



Rhuggenaath sprak verschillende partners binnen de luchtvaartindustrie toe tijdens de derde jaarlijkse summit, waarbij Curaçao dit keer de gastheer is. De premier vertelde over de verschillende ontwikkelingen op het eiland op het gebied van toerisme en luchtvaart en liet weten dat Curaçao naast het maritiem gebied veel waarde kan toevoegen aan de luchtvaart en luchtvaartactiviteiten.



De minister-president sprak in dit kader onder andere over Curaçao Airport Partners (CAP) die, met een mandaat van de regering, verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, werking en het beheer van de luchthavenfaciliteiten.

'Onder hun auspiciën heeft Curaçao International Airport onlangs een groot uitbreidingsproject voltooid dat de passagiersbewegingscapaciteit verhoogt van 1,8 miljoen naar 2,5 miljoen. Onze gerenoveerde luchthaven biedt passagiers nu een warm welkom en een verbeterde klantervaring bij aankomst en vertrek die naar onze mening net zo goed is als, en misschien zelfs beter dan, elke andere luchthaven in onze regio, en luchthavens overal', aldus Rhuggenaath.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten