dinsdag 3 september 2019

Vrouw die voice-app verspreidde over overleden onderinspecteur van politie aangehouden

Na aanbieden excuses via een geluidsfragment is de vrouw weer in vrijheid gesteld


Een vrouw die onlangs een roddelverhaal over de overleden onderinspecteur van politie Donald Vliet als geluidsfragment insprak en verspreidde, is door de politie aangehouden. In het voice-bericht is te horen hoe de aangehouden vrouw een pikant verhaal vertelt over de dood en met name de doodsoorzaak van de agent. Het fragment werd daarna massaal via Whatsapp gedeeld samen met de foto van de politieman, zo schrijft Waterkant.net vandaag, dinsdag 3 september 2019.

De echtgenote van de overleden onderinspecteur besloot aangifte tegen de maker van het fragment bij politiebureau Keizerstraat te doen, omdat haar naam ook genoemd wordt. De politie spoorde de dader op die afgelopen weekend werd aangehouden en flink aan de tand gevoeld werd over haar actie.

Ze zou overigens vanmorgen weer zijn vrijgelaten, onder voorwaarde dat ze haar excuses ook via een geluidsfragment zou maken. Dat deed de vrouw vervolgens ook en haar excuses zijn hieronder te beluisteren.

Daarbij stelt ze, dat grote delen wat ze had aangegeven in het voice-bericht op onwaarheid berustte. Onderinspecteur van politie Donald Vliet overleed zaterdag 24 augustus op 52-jarige leeftijd. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau aan de Keizerstraat oftewel ressort Centrum. De begrafenis vond plaats op zaterdag 31 augustus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten