dinsdag 3 september 2019

BEP: 'We doen niet mee aan social media oorlog en leugens'

'We zeggen wat BEP gedaan heeft in verleden, waarmee we nu bezig zijn en waar we naartoe gaan'

(Bron foto: BEP)

'We doen niet mee aan social media oorlog en leugens. We zeggen wat de BEP gedaan heeft in het verleden, waarmee we nu bezig zijn en waar we naartoe gaan', aldus Andy Aboikoni van de BEP zondag als ondervoorzitter van de partij bij de installatie van de nieuwe kern Tap Pasie op Weg naar Atjoni km. 57, zo bericht dinsdag 3 september 2019 Starnieuws.

'Ga maar na wie de ontwikkelingscentra Atjoni, Snesikondre, Stoelmanseiland en Apoera heeft gebouwd', hield hij zijn gehoor voor. 'Wie heeft de gezondheidszorg in het binnenland verbeterd, wie heeft gezorgd voor asfaltering van de weg naar Atjoni, Afobaka en Albina?' 

Hij haalde daarbij ook het bouwen van de aanmeersteigers en krutu oso's aan en het uitroeien van malaria in het binnenland.

Secretaris Paul Misdjan zei, dat met de installatie van de kern is aangetoond dat de partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek sterker uit de bus zal komen na 25 mei 2020. Hierdoor kan de partij volgens hem meer regeerverantwoordelijkheid dragen en kan zij het beleid dan beter helpen beïnvloeden. De nieuwe partijleden zijn ook de 'oprechtheid, eerlijkheid en standvastigheid' van de partij voorgehouden.

Kernvoorzitter Ruben Banai heeft anderen opgeroepen de partij te ondersteunen om samen te werken aan de ontwikkeling van dorpsgemeenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten