vrijdag 30 augustus 2019

NDP-vlaggen moeten te Goede Verwachting aanhang inpalmen voor partij....

'Goede Verwachting is van de NDP, wanneer je hier komt moet je genoeg vlaggen brengen'


'Goede verwachting is van de NDP. Wanneer je hier komt moet je genoeg vlaggen brengen. Dit is maar het begin', zei partijkopstuk tevens minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting André Misiekaba donderdag 29 augustus 2019 tegen propagandisten van de partij uit Goede Verwachting, aldus Starnieuws. Een delegatie onder zijn leiding bracht woensdag een bezoek aan deze volksbuurt. 

De groep werd volgens Starnieuws enthousiast ontvangen door de buurtbewoners. Bijna elk huis aan de hoofdweg heeft een vlag van de partij. Automobilisten die langs reden vroegen naar vlaggen.

 Los van het politieke werk, hebben buurtbewoners gebruik gemaakt van de gelegenheid om bepaalde zaken te bespreken met de minister. De bewindsman heeft geluisterd naar de noden van de mensen. In bepaalde gevallen heeft hij direct hulp aangeboden en voor andere zaken, die niet gelijk opgelost konden worden, heeft hij de mensen verwezen naar het ministerie.

Misiekaba merkte op, dat deze buurt ook bij de verkiezingen van 2015 helemaal van de NDP was. 'Wi naf' NDP, omdat un sabi sa a partij dis' du gi unu', schreeuwde één van de bewoners tegen de delegatie. Zondag houdt de NDP daar een wijkvergadering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten