maandag 29 juli 2019

HVB-leider Noersalim: 'De HVB wil gaan voor meer hervorming en vernieuwing op velerlei gebied'

(Bron foto's: HVB)
'Wij gaan niet schelden op podia en beloven wat wij niet kunnen realiseren'


De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) heeft tijdens een vergadering afgelopen zaterdagavond aan de Commissaris Roblesweg te Blauwgrond vooral gewezen op het onderwijs. De aanpak van zittenblijvers en het afstemmen van het onderwijs op de behoeften van wat het land wil produceren en exporteren moet goed zijn, om meer werkgelegenheid en welvaart te kunnen creëren, aldus de vernieuwende politieke partij. Dit bericht Starnieuws maandag 29 juli 2019.

'Beschouwt u de politiek niet als een ver-van-mijn-bed-show want het zijn politici die een land regeren. Vandaar dat de HVB wil gaan voor meer hervorming en vernieuwing op velerlei gebied. Wij gaan niet schelden op podia en beloven wat wij niet kunnen realiseren, omdat het onder meer deze zaken zijn waardoor mensen het vertrouwen in de politiek verloren hebben. Dit is wereldwijd een tendens en wij willen met onze politiekvoering vooral degene die niet meer naar de stembus willen gaan maar ook anderen die nog steeds geen keus hebben kunnen maken weer vertrouwen inboezemen dat politiek in hoofdzaak het middel is die de toekomst van een samenleving bepaalt', sprak partijvoorzitter Mike Noersalim.

Clyde Linger, Ronny Tirtawie en Marie Kartojoso, mede-organisatoren van de avond, riepen de jongeren op om te helpen bij het oplossen van de problemen waarmee de buurt te kampen heeft en niet te wachten op de overheid.

Jair Kross van de HVB Jongerenraad, tevens jeugdambassadeur, heeft aangegeven dat het veldwerk van de HVB niet alleen bestaat uit het voeren van propaganda maar dat de partij ook verschillende trainingen verzorgt. 'Hydroponics en ICT trainingen, lezingen ter bevordering van het ondernemerschap, cursus Mandarijn, adviezen over een gezonde levensstijl, zelfs schaakcursussen, voornamelijk voor jeugdigen worden er gegeven, maar ook dansen/bewegen behoren tot het pakket aan trainingen die de HVB de samenleving aanbiedt', vulde hij aan.

Alle organen van de HVB zijn betrokken bij de activiteiten. Noersalim gaf aan, dat de partij het nobel streven heeft dat haar leden de medemens van dienst moeten zijn. 'En dat doe je met kennis en helpen waar de nood het hoogst is', zo sprak hij de leden van de kern die geïnstalleerd werd, de moed in.

De aanwezigen verzekerden de partijleiding dat Blauwgrond een zetel zal opleveren voor de HVB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten